RAH Fiber klar med flere indholdsleverandører

rah fiber

Aftalen med RAH Fiber betyder, at Nuuday nu føjer endnu et fibernet til porteføljen, som YouSee, TDC Erhverv og Hiper snart kan levere internet, tv og erhvervsløsninger til 28.000 husstande og erhvervsadresser i Vestjylland. 

”Det er vigtigt for os, at forbrugerne har mulighed for at vælge netop de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov. Derfor er jeg også glad for, at vi allerede i dag gennem samarbejdsaftaler dækker størstedelen af fiberlandskabet i Danmark. At vi snart også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee samt vores søsterselskab Hiper til vestjyske borgere gennem RAH Fibers fibernet er endnu et vigtigt skridt på rejsen mod vores ambition om, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen,” siger Christian Morgan, direktør for YouSee, og John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, fortsætter: 

”Det er vores ambition, at virksomheder landet over skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor er vi glade for snart at kunne tilbyde vores produkter via RAH Fibers fibernet.” 

Aftalen med Nuuday er et led i RAH Fibers plan om at give de vestjyske kunder, så mange valgmuligheder som muligt. 

“Hos RAH Fiber søger vi hele tiden at udvide valgmulighederne for vores kunder med nye indholdsudbydere, der kan tilbyde forskellige produkter, så kunderne frit kan vælge det produkt og den udbyder, der passer bedst til dem og deres behov. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne byde Nuudays stærke brands YouSee, TDC Erhverv og Hiper velkommen,” fortæller Jacob Møller, der er bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd A/S.  

YouSee, TDC Erhverv og Hiper rykker snart ind på RAH Fibers fibernet gennem OpenNets fælles brancheplatform.  

”Vores platform er bindeled mellem mange fibernet og udbydere, og det glæder os at kunne muliggøre endnu et stærkt samarbejde i den retning, branchen bevæger sig i sammen – nemlig flere åbne net og flere valgmuligheder,” lyder det fra direktør i OpenNet, Henrik Møller Nielsen. 

Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår Nuuday-selskaberne åbner for salg af ydelser på RAH Fibers net, men tidspunkt vil blive offentliggjort, når netværksintegrationen er færdiggjort.